2023.01.27., péntek - Angelika
Székesfehérvár: 2o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Késsel többször szúrt a 23 éves férfi

frisshirek.hu, 2022. november 07. - 17:40
Késsel többször szúrt a 23 éves férfi
Életveszélyes sérüléseket okozó 23 éves késelőt fogtak a székesfehérvári rendőrök.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy székesfehérvári férfival szemben.

A rendőrségre 2022. november 6-án 15 óra után néhány perccel érkezett lakossági bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a Lakatos utcában található vendéglátóhely hátsó bejáratánál egy ismeretlen személy minden előzmény nélkül egy késsel rátámadt egy ott tartózkodó 20 éves férfira, majd miután a sértettet a mellkasán, a hasán, valamint a felkarján több késszúrással megsebesítette, elmenekült a helyszínről.

Az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók néhány órán belül eljutottak egy 23 éves székesfehérvári férfihoz, akit elfogását és előállítását követően őrizetbe vettek, majd november 6-án este gyanúsítottként hallgattak ki, majd kérték letartóztatását - írja a police.hu.

A kép illusztráció, Pixabay