2023.01.27., péntek - Angelika
Székesfehérvár: 1o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnés miatt keresik Kiss Kiarát

frisshirek.hu, 2022. november 08. - 08:02
Eltűnés miatt keresik Kiss Kiarát
A veszprémi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 14 éves lány eltűnése kapcsán.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrségi közlemény szerint a fiatal lány július 9-én a bakonynánai lakásotthonban lévő tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta hollétéről nem tudni semmit. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek. A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat Kiss Kiara eltűnése ügyében.

Kiss Kiara körülbelül 180-185 cm magas, sovány testalkatú, tarkójánál felnyírt, festett padlizsánvörös színű haját copfban hordja. Jobb karján kereszt alakú sebhely látható.  

Eltűnésekor hátizsákban személyes holmija egy részét magával vitte. A rendőrség tudomására jutott információk alapján az eltűnt lány Dunaújváros környékén tartózkodhat.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kiss Kiarát felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést hivatali időben a 88/428-022/15-69-es telefonszámon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Fotó: police.hu