2023.01.27., péntek - Angelika
Székesfehérvár: 2o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Beszakadt a szennyvízakna

frisshirek.hu, 2022. november 18. - 08:04
Beszakadt a szennyvízakna
Kiemelt figyelmet kérnek a közlekedőktől a Malom utca-Honvéd utca kereszteződésében, ahol egy beszakadt szennyvízakna miatt kellett a forgalom elől elzárni az útszakasz egy részét. A történtek a Fejérvíz által biztosított szolgáltatásokban nem okoznak fennakadást, a hiba felmérése és elhárítása már megkezdődött.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Malom utca-Honvéd utca kereszteződésénél az út alatt egy üreg keletkezett, ami miatt egy részen beszakadt a szennyvízcsatorna aknája. Fontos szakasza ez a városi hálózatnak, hiszen három csatorna csatlakozik egymásba azon a területen.

A hiba feltárása folyamatban van, már kamerás vizsgálatokat is végeztek a szakemberek, hogy el tudják dönteni az akna helyreállításának módját.

A Fejérvíz Zrt. a beszakadás ellenére is zavartalanul tudja biztosítani a víz- és csatornaszolgáltatásokat. A beszakadt részt körbekerítették, így azt a sávot ki kell kerülniük az autósoknak. Kérik a közlekedőket, hogy körültekintően közelítsék meg a kereszteződést, és figyeljenek a forgalomterelésekre - írja az okkfehervar.hu.

Fotó: okkfehervar.hu