2023.01.27., péntek - Angelika
Székesfehérvár: 2o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Holnap kezdődik a jótékonysági koncert Csákváron

NKSZ, 2022. november 24. - 08:45
Holnap kezdődik a jótékonysági koncert Csákváron
A jótékonysági koncert magánkezdeményezésre jött létre, az adományokat csákvári Szent Vince Családok Átmeneti Otthonában élőknek gyűjtik. A rendezvény november 25-én, azaz most pénteken lesz a Floriana Könyvtár és Közösségi Házban, Csákváron.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Azt ötlet Molnár Eszter és Cipóthné Karakai Viktórai fejében született meg, miután felfigyeltek arra, hogy a Szent Vince Családok Átmeneti Otthonában élő egyik kisfiú ebben a hideg időben még mindig szandálban jár óvodába. Rögtön arra gondoltak: tenni kellene valamit. Így jött az ötlet: rendezzenek egy jótékonysági gálaműsort - írja a feol.hu.

A koncert ötletével megkerestek több csákvári művészt és együttest is. A szervezés néhány hét alatt lezajlott, a program összeállt. A november 25-én pénteken 17 órakor kezdődő műsorban fellépnek az otthon gondozói, énekelnek és szavalnak az Esterházy iskola tanulói, de mellettük szinpadra lép Fendrich Veronika, sanzonénekes, Möntör Máté, gitáros, a Gyémánt Gospel Kórus és az idén fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Összhang Női Kar.

Az előadásra a belépés ingyenes.

Az adományokat a közösségi ház épületében kihelyezett dobozba lehet bedobni.

Cipóthné a lapnak azt is elmondta, amennyiben sikeres a gyűjtés, úgy elképzelhető. hogy jövőre ismét szerveznek jótékonysági koncertet, de akkor lehet, hogy egy másik csákvári intézmény, vagy más rászorulók javára ajánlják majd fel a bevételt - írja a lap. 

Fotó: Pixabay