2023.01.27., péntek - Angelika
Székesfehérvár: 2o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Cser-Palkovics András ismét koronavírusos

NKSZ, 2022. november 28. - 08:45
Cser-Palkovics András ismét koronavírusos
Székesfehérvár polgármestere újra megfertőződött koronavírussal. Ezért jó néhány napot otthon fog tölteni

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Sajnos úgy tűnik, hogy ismét elkaptam a koronavírust, emiatt a következő néhány napban - az orvosi előírásoknak megfelelően - biztosan otthon maradok
- osztotta meg egészségi állapotáról a hírt Székesfehérvár polgármestere. 

Ahogy írja, a tünetei influenzaszerűek, nem kellemesek, de semmi komoly szerencsére, viszont a kollégái és a környezete védelme érdekében mindenképpen otthonról fog dolgozni jövő hét közepéig. Így ki kell, hogy hagyjon minden olyan feladatot, amelyben szükséges lett volna személyes megjelenése. 

Előre is elnézést kérek mindenkitől, akinek kellemetlenséget okoz, hogy most le kell mondjam a hivatalos programjaimat, de a legtöbb rendezvényen alpolgármestereim, kollégáim helyettesíteni fognak - nyugtatta meg az érintetteket.

Majd hozzátette: különösen sajnálja, hogy az első közös városi adventi napokat is ki kell hagynia.
A bejegyzésre rövid időn belül többszáz jó kívánság érkezett az aggódó székesfehérváriaktól, akik gyors gyógyulást és jó egészséget kívántak Cser-Palkovics Andrásnak.


Fotó: Cser-Palkovics András FB-oldala