2023.01.27., péntek - Angelika
Székesfehérvár: 2o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Polgármestert és képviselőket választ vasárnap Pázmánd

frisshirek.hu, 2022. november 17. - 17:18
Polgármestert és képviselőket választ vasárnap Pázmánd
Időközi polgármester- és önkormányzatiképviselő-választást tartanak vasárnap a Fejér megyei Pázmándon, miután a testület korábban a feloszlásról döntött.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Nemzeti Választási Iroda honlapján található információk szerint a polgármesteri címért két jelölt verseng: Böjte Richárd (független) és az eddigi településvezető, Virányiné Reichenbach Mónika (független).

A névjegyzékben szereplő 1871 választópolgár tizenhárom képviselőjelöltre adhatja le voksát. A szavazólapokon Dobstadt Linda, Farkas Miklósné, Kerkuska Eszter, Kiss Annamária, Kiss Tibor, Kőszegi Gabriella, Kutai Tibor, Lukáts Péter, Sárkány Zoltán, Stitz Attila, Tóth László, Varga Norbert, Veilandits Krisztina (mindannyian függetlenek) neve szerepel majd.

A korábbi képviselő-testület szeptember 23-ai ülésén döntött úgy, hogy feloszlik, mert a képviselők többsége nem tudott együtt dolgozni a polgármesterrel - írta az MTI.