2023.01.27., péntek - Angelika
Székesfehérvár: 1o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Épül-szépül Magyarország: jégpálya épült Felcsúton

frisshirek.hu, 2022. december 01. - 21:15
Épül-szépül Magyarország: jégpálya épült Felcsúton
Jégpálya épült Felcsúton a kisvasút és a Hattyúk tava mellett. Erről Hadházy Ákos számolt be a Facebookon.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
„Ha nem látom, nem hiszem el: a 240 milliós EU-s és 1,5 milliárdos hazai pénzből épült Hattyúk tava mellett pár hete még egy kis focipálya volt, most viszont már egy jégpálya várja a 2500 fős Orbánland apraját és nagyját. Orbán ugye megígérte, ha megválasztják, nem lesznek megszorítások- kár, hogy nem szólt, hogy csak a kis falujára gondolt”

- fogalmazott a független országgyűlési képviselő.


Hadházy Ákos megjegyezte, mostanában gyakran jár a környéken, mivel „sok újságíró kéri”, mutassa meg, hogyan „épül-szépül az ország”. Ennek ellenére elmondása szerint szinte minden alkalommal felfedez valami újat, erről további fotókat is ígért.

A település önkormányzatának honlapján információt nem találkoztunk arra vonatkozóan, hogy a jégpálya fogad-e látogatókat is. Ha igen, akkor kalandra fel! Ha már más városok jégpálya nélkül maradnak válság idején, látogassanak Felcsútra!