2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Nem használja fel az elnyert uniós támogatást Tiborcz István

frisshirek.hu, 2022. december 10. - 13:20
Nem használja fel az elnyert uniós támogatást Tiborcz István
Megváltoztak a gazdasági körülmények, ezért a miniszterelnök veje, Tiborcz István már nem kívánja felhasználni a korábban erdőtelepítésre elnyert 156 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A megváltozott gazdasági körülmények miatt már nem akar erdőt telepíteni Bicske környékén, ezért nem fogja felhasználni ezeket a forrásokat

– mondta Tiborcz István kommunikációs munkatársa a Le Mondenak.

Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, pár napja kiderült, hogy a miniszterelnök veje 156 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az erdősítésre.

A most visszautasított pénz projektjének keretében összesen 22,7 hektár erősen erodált, korábban döntően lucernával hasznosított szántó területen létesült volna erdő.

A Telex által szemlézett francia lap cikkében megjegyezte, hogy Tiborczék és az uniós pénzek ügye épp aközben zajlik, hogy – mint megírtuk – az Európai Bizottság fenntartja a 3000 milliárdos befagyasztási javaslatot a magyar támogatásokra.

Illusztrációs fotó: Pixabay