2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Székesfehérvár: 6o - 6o
Az ország 19 megyéjében

Tiborcz István nem kért állami támogatást a Gellért Szálló felújításához

frisshirek.hu, 2022. december 11. - 07:30
Tiborcz István nem kért állami támogatást a Gellért Szálló felújításához
Nem kért és nem is kapott állami támogatást a Gellért Szálló felújításához Tiborcz István – ezt maga a vállalkozó mondta az RTL híradónak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az RTL Híradó elérte Tiborcz Istvánt, aki elmondta, hogy nem kért és nem is kapott állami támogatást.

Tiborcz István cége, a BDPST Zrt. vásárolta meg a budapesti Gellért Szállót – írta a Portfolio pénteken. A cég folytatni fogja a több mint egy éve zárva tartó szálloda felújítását, ami ötcsillagos hotelként nyithat majd újra.

A Gellért Szálló 2019-ig a Danubius Hotels tulajdonában állt, akkor vette meg a Jellinek Dánielhez kötődő Indotek ingatlanos cég. 2021-ben felújítás miatt bezárták a hotelt, majd most még az újranyitás előtt továbbadták azt a BDPST-nek. Tervek szerint öt csillagos hotelként fog újra nyitni, ahol 139-150 luxus szállodai szobát és lakosztályt fognak kialakítani.

Fotó: wikipédia