2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Székesfehérvár: 6o - 6o
Az ország 19 megyéjében

Ajándékcsomagokkal lepte meg Tiborcz István a tarnabodi gyerekeket

frisshirek.hu, 2022. december 19. - 21:17
Ajándékcsomagokkal lepte meg Tiborcz István a tarnabodi gyerekeket

A tarnabodi Máltai Óvoda és Általános Iskolában az ünnepek közeledtével a gyermekek éppen a szokásos karácsonyi műsorukat próbálták, amikor számukra ismeretlen, váratlan vendég érkezett. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik volt dolgozója felvette a kapcsolatot Tiborcz Istvánnal, aki a tevékenységünk és missziójuk megismerése után ellátogatott Tarnabodra, és minden egyes gyermeknek ajándékcsomagokat hozott - írta meg a heol.hu.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Őszintén köszönjük Tiborcz István nagylelkű adományát, mellyel minden iskolánkba járó gyermek családjának megkönnyítette az ünnepre való készülődést anyagi támogatásával, és minden intézményünkbe járó gyermekünket megörvendeztetett egy-egy ajándékcsomaggal - írta az igazgatónő az iskola a Facebook-oldalán.

Fotó: az iskola Facebook oldala