2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Százméteres karácsonyfákat varázsoltak a Megyeri hídra

frisshirek.hu, 2022. december 24. - 08:45
Százméteres karácsonyfákat varázsoltak a Megyeri hídra

Immár második alkalommal öltöztette ünnepi díszbe az M0-s autóúton található Megyeri-hidat a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A közútkezelő társaság arról tájékoztatta portálunkat, hogy a tavalyi siker után rengeteg pozitív visszajelzést kapott a társaság, így nem volt kérdés, hogy idén is ezzel az egyedülálló látványossággal készülnek karácsonyra a közutasok.

Energiatakarékossági okokból idén csak az alap díszvilágítását felhasználva váltott zöld színre az átjáró, de cserébe ezúttal mind a két pilont átszínezik két hétvégén keresztül.

Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, a harmincöt emelet magas Megyeri híd pilonjai ma és holnap este is zöld színbe burkolóznak, sőt ezeken a napokon karácsonyi csúcsdíszt is kivetítenek rájuk a szakemberek.

A jövő hétvégén – december 30-tól január 1-ig – is zöld színben pompázik majd hazánk egyik leghíresebb és legkedveltebb hídja.

A kijelölt napokon napnyugtától másnap hajnalig, vagyis a már megszokott alap díszvilágítás ideje alatt bárki megcsodálhatja majd az ország legnagyobb karácsonyfáit.

Fotó: Facebook/A Magyar Közút Nonprofit Kft. oldala