2023.06.04., vasárnap - Bulcsú
Székesfehérvár: 18o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Jeremy Renner elkezdhette a fizikoterápiás kezelést

frisshirek.hu, 2023. január 21. - 18:30
Jeremy Renner elkezdhette a fizikoterápiás kezelést

Jeremy Renner amerikai színész január első napjaiban hótakarítás közben szenvedett balesetet, súlyos, válságos állapotban került kórházba. ahol többször megműtötték. Erről korábban a frisshirek.hu  itt és itt   számolt be.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az 51 éves színészt, akit egyebek mellett a Bosszúállók és az Amerika kapitány című filmekből ismerheti a közönség, a hét elején engedték ki a kórházból, az orvosai szerint akár két évbe is telhet, amíg a színész sérüléseiből teljesen felgyógyul - írja a Daily Mail. 

Renner ma új bejegyzéssel jelentkezett az Instagram oldalán, amihez egy fotót megosztott a rehabilitációs kezeléséről. A posztban leírja, hogy bizakodva tekint a jövőbe, a reggeli edzések, az elhatározások mind megváltoztatták, és segítik a felépülését.

A balesetben 30 csontja tört el, ami a családja és a barátai szeretete segítségével meggyógyul és erősebbé válik -írja a színész. majd ismét köszönetete mondott mindenkinek a sok üzetetért, amit az utóbbi időszakban kapott. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés