2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Székesfehérvár: 7o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Borult és szeles nap vár ránk

frisshirek.hu, 2023. január 27. - 06:20
Borult és szeles nap vár ránk

Éjjel akár havazhatott is az ország egyes területein, a borult idő pedig egész nap megmarad.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Pénteken is többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, időnként kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőtakaróban.

Éjszaka helyenként, pénteken elszórt jelleggel számíthattunk hószállingózásra,

gyenge havazásra, illetve néhol vegyes csapadékra. Az északi, északkeleti szél csütörtökön jobbára mérsékelt marad, pénteken már nagy területen, főleg a Nyugat-Dunántúlon, illetve a Bodrogköz térségében megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között valószínű, de az átmenetileg kevésbé felhős északi völgyekben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken többnyire 0 és +5 fok között várható - zárta előrejelzését az MTI beszámolója szerint az Országos Meteorológiai Szolgálat.