2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Székesfehérvár: 7o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Fürjes Balázs: „a politikában nincs se mindig, se soha”

frisshirek.hu, 2023. január 27. - 15:55
Fürjes Balázs: „a politikában nincs se mindig, se soha”

Lázár János építési és közlekedési miniszter korábban a budapesti Városmajor felújításáról széljegyzetben írta azt, hogy „SOHA! NEM!”. Erre reagált Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Egyetlen miniszter írói munkásságát sem kommentálom. Szerettem Budapestért dolgozni Tarlós Istvánnal és Vitézy Dáviddal közösen, egy jó csapatban bármikor újrakezdeném. A politikában és a szerelemben pedig nincs se mindig, se soha, ahogy azt Antall Józseftől tudjuk

– így reagált Fürjes Balázs a Telex megkeresésére.

A lap arról érdeklődött a Miniszterelnökség parlamenti államtitkáránál, hogy mit szól Lázár János építési és közlekedési miniszter széljegyzeteihez.

Amint arról a frisshirek.hu korábban már beszámolt, a tárcavezető számos beruházást leállított. Az erről rendelkező dokumentumban szemet szúr a nagybetűs „SOHA! NEM!” felirat, ami a Városmajor megújításának rubrikájára került, holott az előkészítés itt már 43 százalékon áll, 162 millió forintot elköltöttek rá.

A Telex cikkében rávilágított: a Városmajor megújítása Fürjes Balázs, a volt Budapest és agglomerációs fejlesztési államtitkár „szerelemprojektje” volt, és köztudott, hogy Lázár és Fürjes között régóta rivalizálás folyik, váltakozó szerencsével.

Fotó: Facebook/Fürjes Balázs oldala