2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Németh Balázs: Óriási az érdeklődés, telt ház lehet az atlétikai vébén

frisshirek.hu, 2023. február 05. - 08:30
Németh Balázs: Óriási az érdeklődés, telt ház lehet az atlétikai vébén

Óriási az érdeklődés külföldről az augusztusi budapesti atlétikai világbajnokság iránt. (…) Gyorsabban halad a jegyértékesítés még annál is, mint amit magunktól elvártunk, illetve amit a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elvár a magyar szervezőktől – jelentette ki Németh Balázs, az eseményt szervező cég vezérigazgatója, a közmédia egykori munkatársa az Inforádiónak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Elmondta, eredeti céljuk az volt, hogy 90-100 százalék közötti legyen a töltöttség a 9 esti program alatt, de főként a hétvégéken. Most magasabbra emelték a lécet, látva az óriási érdeklődést, így a hétköznapi programra is telt házat szeretnének, minimum esténként.

Leszögezte

az összértékesítés már túl van a 100 ezres számon, a végcél 400 ezer jegy eladás az 5 délelőtti és a 9 délutáni programra.

Az augusztus 19. és 27. között megrendezésre kerülő vb népszerűsítésére mindössze egymilliárd forintot szánnak, de az esemény miatt épülő stadionra 246 milliárd forintot füstöltek el. 

Fotó: Atlétikai Szövetség Facebook-oldala