2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Gyászol a Fejér vármegyei foci

frisshirek.hu, 2023. február 14. - 08:50
Gyászol a Fejér vármegyei foci

Gyászolnak Fejér vármegye focistái és szurkolói. Kizuhant egy épület hetedik emeletéről és meghalt egy fiatal 26 éves, tehetséges focista Székesfehérváron, szombaton. 

 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

26 évesen elhunyt Balla Bence Tamás, aki az őszi idényben az Iszkaszentgyörgy színeiben játszott, tavasztól pedig úgy volt, hogy visszatér korábbi sikerei színhelyére, Lepsénybe. 

Azonban a focista kizuhant egy épület hetedik emeletéről szombaton Székesfehérváron, életét a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni. A rendelkezésre álló adatok szerint baleset miatt halt meg.

A labdarúgó korábban éveken keresztül az LMSK csapatát erősítette, valamint szerepelt a Szabadbattyán együttesében is. Kispályán az Alba Ligában, a Fortuna FC-ben idén 12 mérkőzésen lépett pályára - írta a feol.hu.

Őszinte részvétünk a családnak!

Fotó: LMSK Fb oldala