2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Új, huszonkilenc családi házból álló lakópark épül Ebergényben

Kovács Tamara, 2023. február 21. - 14:20
Új, huszonkilenc családi házból álló lakópark épül Ebergényben

A volt Petőfi laktanya területére 2000-ben költözött az egyetemi központ, de számos terület maradt üresen, ahol jövőbeni fejlesztések valósulhatnak meg.

 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Első ütemben a 29 családi házból álló Babér lakópark épül meg,  a lakóparkot építtető zalaegerszegi vállalkozó nem más mint a Duna House-hoz kötődő Tiborcz Zoltán, aki ugyanúgy szombathelyi születésű, mint Orbán Viktor veje, Tiborcz István. Némi hasonlóság is felfedezhető közöttük, bár még az is lehet, hogy csak véletlen a névrokonság.

Úgy tudjuk, hogy az Ebergényi utcában ivóvíz- és szennyvízvezeték építés zajlik tavaszig, utána nyomvonalas helyreállítás lesz, hogy a földmunkák konszolidációja után jövőre a teljes pályás aszfaltozás is megvalósulhasson.

Forrás és fotók: Balaicz Zoltán Facebook-oldala