2023.06.04., vasárnap - Bulcsú
Székesfehérvár: 19o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Ravatalozót adtak át és szenteltek fel Eszteregnyén

Szabó Orsolya, 2023. február 27. - 15:34
Ravatalozót adtak át és szenteltek fel Eszteregnyén

Az eszteregnyei temetőben a Magyar Falu Program pályázatán elnyert forrásból épített új ravatalozót adott át Cseresnyés Péter. Az omladozó épület helyére 31 milliós támogatásból építettek egy újat, amely halotthűtővel is rendelkezik.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A lélekharang helyét is kialakították, várhatóan a tavasz végére elkészül, amelyet egy újabb ünnepség keretében szeretnének átadni a helyiek.

Az elmúlt években Eszteregnye több mint 200 millió forintot nyert pályázaton. Az összeget a település útjainak, intézményeinek felújítására fordították, jelenleg az óvoda épületén dolgoznak a szakemberek.

Forrás és fotó: Cseresnyés Péter Facebook-oldala