2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Lövöldözés történt egy németországi általános iskola közelében

frisshirek.hu, 2023. február 28. - 12:45
Lövöldözés történt egy németországi általános iskola közelében

Lövöldözés történt egy alsó-szászországi általános iskola közelében Németországban kedd reggel. Ketten életveszélyesen megsebesültek - jelentette a Bild című német napilap.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az eset az északnyugat-németországi Bramsche városában történt, a riasztás fél 8 körül érkezett a rendőrséghez. A hatóságok a lövöldözőt rövid időn belül elfogták - írja az MTI.

A lövöldözés magát az iskolát nem érintette, de a tanítás szünetel, a diákokat buszokkal hazaszállítják - közölte az osnabrücki rendőrség szóvivője. A helyszínt a hatóságok lezárták. Pszichológusok foglalkoznak azokkal a diákokkal és tanárokkal, akik szemtanúi voltak az esetnek.

Pillanatnyilag annyit tudni, hogy egy férfi lőfegyverrel megsebesítette saját magát és még egy embert. Egy rendőrségi Twitter-üzenet szerint egy 17 és egy 82 éves sebesültet szállítottak kórházba életveszélyes állapotban.

Fotó: Polish News