2023.06.04., vasárnap - Bulcsú
Székesfehérvár: 18o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Putyin: szigorúbb határellenőrzést rendelt el az Ukrajnával közös határszakaszon a dróntámadások miatt

frisshirek.hu, 2023. február 28. - 16:01
Putyin: szigorúbb határellenőrzést rendelt el az Ukrajnával közös határszakaszon a dróntámadások miatt

Vlagyimir Putyin orosz elnök ma parancsba adta, hogy erősítsék meg a határellenőrzést az Ukrajnával közös határ teljes hosszában a tegnap éjszakai, illetve a mai oroszországi drónbecsapódásokat követően.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az orosz elnök mai moszkvai beszédében nem részletezte az orosz területeket ért támadó akciókat, tény ugyanakkor, hogy több orosz régióban is drónok csapódtak be az elmúlt 24 óra leforgása alatt - írja a France24.com.

Délorosz területen, illetve Moszkva közelében is pilóta nélküli légijárművek zuhantak le, miközben az Ukrajnától igen távol eső Szentpétervár légterét is le kellett zárni elővigyázatossági okokból, mivel az északnyugat-oroszországi metropolisz térségében is feltűnt egy idegen légi eszköz, amelyet drónnak véltek a hatóságok. Szentpétervár légvonalban több mint 1000 kilométerre fekszik az ukrán fővárostól, Kijevtől.

Fotó: Moszkva, 2023. február 28.
Vlagyimir Putyin orosz elnök (b) felszólal az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat, az FSZB igazgatótanácsának ülésén Moszkvában 2023. február 28-án. MTI/AP/Pool/Kreml/Gavriil Grigorov