2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 17o
Az ország 19 megyéjében

"Betemetjük az árkokat" - Dunaújvárosban vendégeskedett Budai Lóránt

frisshirek.hu, 2023. március 02. - 17:24
"Betemetjük az árkokat" - Dunaújvárosban vendégeskedett Budai Lóránt

Dunaújváros és Jászberény között rengeteg különbség van, a két polgármester beszélgetésén a hallgatóság azonban arra csodálkozhatott rá, hogy mégis mennyi hasonlóság köti össze a várost, így a tapasztalatcsere mindkét település számára gazdagító erővel bír.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Mintha rólunk lenne szó!

- emelte ki kulcsmondatként Pintér Tamás a Facebook-oldalán arról a beszélgetésről, amelyet Dunaújváros polgármestere Jászberény régi-új vezetőjével folytatott a Fejér vármegyei városban. 2023 első Dunaújvárosi Estéjére Budai Lórántot azért hívták meg, hogy "többek között az összefogás erejéről és az ellenszélben való sikeres városvezetésről" ossza meg tapasztalatait.

A kormány részéről tapasztalt folyamatos aknamunka, a helyi fideszes képviselők a városért végzett munkájának a hiánya és egy szebb, jobb, élhetőbb, szabadabb városért végzett munka és a jövőbe vetett bizalom összeköti ezt a két önkormányzatot

- összegezte a beszélgetés tapasztalatait Dunaújváros első embere. Jászberény vezetője is beszámolójában azt emelte ki az estről, hogy már a két város között számos különbség van, ennek ellenére mennyi a hasonlóság "a két város politikai és közéleti történései között".

Mindez két dologra enged következtetni: az egyik, hogy a jelenlegi hatalom az ország minden szegletében ugyanolyan módszerekkel dolgozik, a másik pedig, hogy mindezzel igenis eredményesen fel lehet venni a harcot. Nem kell hozzá más, mint hitelesség, tisztesség és a közösségért végzett áldozatos munka

- osztotta meg véleményét Budai Lóránt polgármester közösségi oldalán.

Kiemelt kép forrása: Budai Lóránt Facebook-oldala