2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Lendvai Miklós utolsó útja...

Kovács Tamara, 2023. március 02. - 11:45
Lendvai Miklós utolsó útja...

A 23-szoros válogatott labdarúgó 47 évesen, február 20.-án hunyt el, úgy döntött nincs tovább. A végső búcsúra várhatóan tömegek fognak érkezni március 07.-én a zalaegerszegi Új temetőbe.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Családja a Telexnek a napokban nyilatkozott, amelyben azt írták,  munkatársai bútort szállítottak Miklós szüleihez, de őt nem tudták elérni, nem vette fel a telefont.  Az autója viszont otthon parkolt, ebből már sejtették, hogy baj van.

Kicsivel később szülei is csatlakoztak a kollégákhoz, édesapja érezte tragédia történhetett, oda kell menniük a házhoz. Miklóst végül nem a szülei, hanem a munkatársak találták meg.

„Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább... Nem tudom megmondani, hogy miért. A munkatársaival is beszéltem, de ők sem vettek észre rajta semmi különöset, szokatlant. Minden áldott nap, ha ment dolgozni, erre jött, beugrott, és kérdezte, anya, főzünk egy kávét?” – erősítette meg a Sportal.hu-nak idősebb Lendvai Miklós, hogy fia öngyilkosságot követett el.

Lendvai Miklóstól a ZTE FC így búcsúzott:

"Gyászol a ZTE-család

Életének 48. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt a klub korábbi játékosa és edzője, Lendvai Miklós. Az egykori kiváló középpályás Zalaegerszegen kezdte pályafutását, ezt követően játszott Franciaországban, Svájcban, Belgiumban, Cipruson és megfordult a Ferencváros csapatában is, 2006-ban pedig visszatért nevelőegyesületéhez. Lendvai Miklós a pályafutása alatt 23 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban és tagja volt az 1996-os atlantai olimpiára kijutott válogatottnak is.Aktív pályafutását követően is kötődött a klubhoz, a ZTE FC edzőjeként és utánpótlás igazgatójaként is dolgozott.

Lendvai Miklós emlékét megőrizzük, nyugodjon békében."

Fotó forrása: Balaicz Zoltán Facebook-oldala