2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Döntsön: Ákos, ByeAlex vagy Guns N’ Roses szóljon a margitszigeti zenélő kútból!

frisshirek.hu, 2023. március 03. - 21:00
Döntsön: Ákos, ByeAlex vagy Guns N’ Roses szóljon a margitszigeti zenélő kútból!

Megújul a margitszigeti zenélő szökőkút programja Budapest 150. születésnapjára, a megújuló zenei programba a nyolc legtöbb szavazatot elnyerő dal kerül be, ezeket május 6-ától lehet meghallgatni, és a rájuk komponált vízjátékot megcsodálni a Margitszigeten, derül ki Karácsony Gergely Facebook-posztjából.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A főpolgármester szerint a konkrét listát hosszas egyeztetések és mérlegelés után a Főkert szakemberei állították össze, akik „pontosan tudják, melyik dalra lehet, és melyikre nem lehet beprogramozni a vízsugarak táncát”.

Karácsony hozzátette, hogy most csak a könnyűzenei blokkon változtatnak, a komolyzenei rész szakmai javaslatok alapján változatlan marad.

Többek között az alábbi dalok között választhatnak a szavazók:

Ákos: Hazatalál
ByeAlex: Hé Budapest!
Király Viktor: Budapest girl
Wellhello: Rakpart

De emellett Radics Gigi, Caramel, az Animal Cannibals és Fábián Juli egy-egy dala is szerepel majd a listán, a külföldi előadók között pedig például a Coldplay, a Guns N’ Roses, Ed Sheeran és Avicii is felkerült.

A teljes dallista itt található.