2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Halottat fosztottak ki a halottszállítók

frisshirek.hu, 2023. március 03. - 16:00
Halottat fosztottak ki a halottszállítók

Lopás miatt közérdekű munkára ítélt a Székesfehérvári Járásbíróság két halottszállítót, aki Székesfehérváron munkavégzés közben ellopta egy elhunyt nő pénzét - tudatta a Fejér Vármegyei Főügyészség.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A két férfi halottszállítóként dolgozott, és 2022. december 30-án megjelentek az elhunyt nő elszállítására. A lakásban a vádlottakat az elhunyt testvére fogadta, aki korábban a nő kézitáskáját az abban lévő 100 000 forint készpénzzel együtt a lakás nappalijának kanapéján helyezte el.

Az egyik halottszállító ebből a táskából vette ki a pénzt, majd a zsebébe rejtette. Ezt követően a vádlottak az elhunyt elszállításához szükséges teendőket elvégezték, majd a lakást elhagyva a pénzt elosztották egymás között 

- áll a közleményben.

A Székesfehérvári Jásárbíróság ezért a két férfit közérdekű munkára ítélte - írta az MTI.

Fotó: Pixabay