2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Székesfehérváron kicsit nőtt, de egyébként stagnál a szennyvízben az örökítőanyag koncentrációja

frisshirek.hu, 2023. március 08. - 13:15
Székesfehérváron kicsit nőtt, de egyébként stagnál a szennyvízben az örökítőanyag koncentrációja

Stagnál a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán a honlapján.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A szennyvíz SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja országos átlagban stagnálást mutat, tehát nem melkedett, hanem egyhelyben áll.

Azonban a vizsgált városok zömét stagnáló tendencia jellemzi, emelkedés figyelhető meg Egerben, Székesfehérváron és Szekszárdon, míg enyhe csökkenés egyedül Kecskeméten tapasztalható. A SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja Kecskemét esetében a mérsékelt, míg a többi vizsgált városban az emelkedett tartományba esik.

Fotó: Pixabay