2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Elfogták a bújkáló férfit

frisshirek.hu, 2023. március 17. - 19:45
Elfogták a bújkáló férfit

A hatóságok elől rejtőzködő monori férfit Gyömrőn fogták el a rendőrök - közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Szexuális erőszak bűntett és további bűncselekmények elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága 2022 decemberében egy 42 éves monori lakossal szemben. A körözött személy hónapokig bujkált a hatóságok elől, azonban 2023. március 16-án kora reggel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztálya – a sikeres felderítő munka adatai alapján - és a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi, Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai közös műveletben Gyömrőn fogták el Sz. Z.-t.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az őrizetbe vett férfit kihallgatták, és letartóztatásának indítványozására tettek előterjesztést, amit a Székesfehérvári Járásbíróság 2023. március 17-én elrendelt.

Fotó: police.hu