2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Parkolóban ütközött a motorosnak

frisshirek.hu, 2023. március 17. - 19:15
Parkolóban ütközött a motorosnak

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított büntetőeljárást egy 34 éves nővel szemben - írta a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2023. január 11-én reggel Székesfehérváron, a Horog utcában lévő parkolóban a várakozóhelyről történő elindulásakor hátramenetet hajtott végre, amelynek során személygépjárműve jobb hátsó részével nekiütközött a 72 éves férfi által vezetett motorkerékpárnak. Az ütközés következtében a motorkerékpár és vezetője bal oldalára borult, és a motoros súlyosan megsérült.

A székesfehérvári nővel szemben folytatott nyomozás vizsgálata során a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek megküldték.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a szabályok betartásával, a közlekedésben tanúsított türelemmel és toleranciával a tragédiák zöme elkerülhető!

Fotó: police.hu