2024.04.16., kedd - Csongor
Székesfehérvár: 5o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Ne feledjék, pénteken 18:00 órától jön a Szabadsajtó Klub újabb adása!

frisshirek.hu | 2023. március 23. - 11:00
Ne feledjék, pénteken 18:00 órától jön a Szabadsajtó Klub újabb adása!

Folytatódik a Szabadsajtó Klub, a Frisshirek.hu oldalán. A politikai háttérműsor továbbra is ragaszkodik a kiinduló koncepcióhoz: a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket tálalják, újságírói szemszögből, mindezt kellő iróniával és humorral, ugyanakkor kevesebb harsánysággal és show-jelleggel. A Gulyás Balázs publicista által vezetett Szabadsajtó Klub a régi gárdával folytatja a műsort. A műsor állandó résztvevői: Tóta W. Árpád (HVG), Stumpf András (Válasz Online) és Tompos Ádám (Magyar Hang).

Az újabb igazán remek műsorra már nem kell sokat várni, mivel péntek este hat órakor ismét jön a Szabadsajtó Klub.

TÉMÁK:

1. Karácsony újraindul: Kell előválasztás? • Nyerhet az ellenzéki jelölt Budapesten? • Megismétlődhet a 2019-es ellenzéki siker? • Bezavar az EP-választás? • És Feri? • Kit jelöljön a Fidesz?

2. Finnek igen, svédek nem: Erdogannak teszünk szívességet?

3. D. Krisztina igazsága: Szabad-e nácit verni? És szélsőbalost? Van-e felelőssége a magyar szélsőbalnak abban, ami az a kitörés napján történt Budapest utcáin? Elegendő-e valakit a dzsekije hasonlósága okán letartóztatni?

+ 1. „Ha mi, profik valamire rászánjuk az időnket, akkor nekünk minden perc pénzbe kerül. Nem szeretnénk megváltani a világot, ahogy tettük ezt fiatalkorunkban ingyen és bérmentve. Szerintem ezért járna valami fizetség” – így nyilatkozott Nagy Feró a Demeter Szilárd kezdeményezésére nemrég megalakult Petőfi Zenei Tanácsról, melynek a Beatrice Kossuth-díjas énekesén kívül tagja például Kovács Ákos, Bognár Attila és Tátrai Tibor is. A tanács tagjainak feladata, hogy szakértelmükkel és meglátásaikkal elősegítsék a magyar popkultúra jobbá tételét. Kit hiányoltok a zenei tanácsból?

Ha lemaradt volna az előző adásról, ITT megtekintheti.

Ott vagyunk minden megyében, országosan is hallatjuk hangunkat! Kövesse a Frisshirek.hu oldalát!

Iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra!


Jó mozizást!