2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Nincs áttét Reviczky Gábor szervezetében

frisshirek.hu, 2023. március 25. - 15:00
Nincs áttét Reviczky Gábor szervezetében

Reviczky Gábor megkapta a PET-CT vizsgálat eredményét, amely alapján nem találták áttét nyomát a szervezetében. A színésznél az év elején állapították meg, hogy prosztatarákban szenved, és azóta már túlesett a műtéten.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Csak a két nyirokcsomóm van egy kicsit megduzzadva, de szerencsére a rákos sejtek nem szóródtak szét a szervezetemben. Célzott besugárzást fogok majd kapni, ám azt egyelőre még nem tudom, mikor kezdik a kezeléseket. Várok a soromra, mint – sajnos – nagyon sokan

– mondta a színész a Blikknek.

A Telex szemléje szerint Reviczky szervezetében évek óta jelen lehet az kór, de ő csak decemberben fordult orvoshoz,mivel nem voltak jellemző tünetei. 

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész korábban azt nyilatkozta, hogy amennyiben kezelőorvosai kemoterápiát írnak elő a számára, azt visszautasítja, mert az az egész szervezetet érintené.

A színész arról is beszélt a Blikknek, hogy a pandémia alatt egy barátja kemoterápiás kezelése késve kezdődött meg a vírushelyzet miatt, így rajta már nem tudtak segíteni. Igaz, az ő helyzete annyiban is különbözött, hogy nála áttéteket is kimutattak.

Reviczky Gábor a betegsége ellenére folyamatosan dolgozik. Hamarosan folytatódik a Mi kis falunk című sorozat, júniusban pedig alkotásban is játszik majd egyszerre. 
Megcsináljuk az Oszlopos Simeont, folytatjuk a Hungarikumok nyomában sorozatot és a Mi kis városunkat is, amelyben magyarországi településeket mutatunk be. Ezek nagyon izgalmas feladatok, amiket izgatottan várok, hiszen szerencsére jól érzem magam és abszolút pozitívan állok a betegséghez. Tudom, hogy csak így lehet meggyógyulni

– mondta a Blikknek a színész.

Fotó: Facebook / Reviczky Gábor