2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Önbizalomnövelő program érettségizőknek

frisshirek.hu, 2023. március 25. - 11:00
Önbizalomnövelő program érettségizőknek

Egy tavaly végzett felmérésükre alapozva kínál ingyenes önbizalomnövelő programot érettségizőknek egy vezetőképzéssel és szervezetfejlesztéssel foglalkozó cég.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Business Coach Kft. MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelték, kezdeményezésük célja, hogy "a tanulók ne rettegve vágjanak neki a nehéz, tudást felmérő megmérettetésnek".

Az Önbizalomnövelde névre keresztelt program nemcsak az érettségire készülőknek ajánl megoldásokat, de pedagógusok, iskolák jelentkezését is várják, ha úgy érzik, szükséges lenne pár órában foglalkozni a fiatalok önbizalmával.

A diákok - akik az idén először élhetnek a lehetőséggel - a program weboldalán egyénileg kérhetik szabadon választható szakember segítségét.

Komócsin Laura, a kft. ügyvezetője, a program alapítója az általuk végzett nemzetközi kutatás eredményeit összegezve azt írta, a magyarok általában lassabban hoznak meg döntéseket, nem szívesen lépnek ki komfortzónájukból.

A több mint ezer válasz alapján kiderült, hogy a magyar válaszadóknak leginkább a pozitív megerősítések, a visszajelzések hiányoznak. Sokkal több pozitív visszajelzést szeretnének kapni, amely igény a diákok és pedagógusok körében még inkább jelentkezik.

A programban részt vevő önkéntes szakemberek Budapesten kívül már valamennyi vármegyében tartottak önbizalomnövelő programokat, nemcsak a székhelyeken, hanem kistelepüléseken is - olvasható a közleményben.

Illusztrációs fotó: pixabay.com