2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Több helyen is porátfúvás nehezíti a közlekedést

frisshirek.hu, 2023. március 25. - 14:25
Több helyen is porátfúvás nehezíti a közlekedést

Ismét porátfúvásra számíthatnak az útra kelők – figyelmeztetettt az Útinform szombat délután. Kiemelik, emiatt akár 50 méter alá is csökkenhet a látótávolság.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ahogy arról korábban beszámoltunk hatalmas tömegbalesetet okozott a porátfúvás az M1-es autópályán, amely miatt öt kamion és 37 autó ütközött március 11-én. Most ismét fontos, hogy odafigyeljenek akik útrakelnek, hiszen az Útinform tájékoztatása szerint ezúttal az M3-as autópályán, Hatvan térségében alakult ki porátfúvás. Emellett a Komárom-Esztergom vármegyei Tata-Komárom (Szőny) összekötőút több szakaszán is hasonló problémára lehet majd számítani.

Az Útinform kiemeli, a porátfúvások miatt akár 50 méter alá is csökkenhet a látótávolság.

Fotó: illusztráció/Kecskés-Fodor Diána