2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Záporokat hoz a hidegfront

frisshirek.hu, 2023. március 25. - 07:15
Záporokat hoz a hidegfront

Sok felé ered el az eső szombaton, de délutánra egyre kevesebb helyen kell számítani csapadékra. A maximum hőmérséklet 13-18 Celsius-fok között alakul és gyenge hidegfronti hatás okozhat kellemetlen tüneteket az arra érzékenyeknek.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ma sokfelé várható eső és zápor, de délután egyre kevesebb helyen számíthatunk csapadékra. A nyugati, északnyugati szelet élénk, északnyugaton erős széllökések kísérhetik. Napoközben 13-18 Celsius-fokot is elérheti a hőmérséklet – írta az idokep.hu.

Az eső mellett gyenge hidegfronti hatás várható szombaton. A frontérzékenyeknél fejfájás, vérnyomás-ingadozás, izom- és hasigörcsök is felléphetnek. A helyenként erős északnyugati szélben fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, valamint nyugtalanság, ingerlékenység jelentkezhet a szélre érzékenyebbeknél.

Holnap túlnyomóan napos időre készülhetünk, ám fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. A megnövekvő gomolyfelhőkből napközben záporok alakulhatnak ki elszórtan az országban, majd este nyugat felől egyre többfelé ered el az eső. A délnyugatira forduló szelet élénk, erős lökések kísérhetik. Hajnalban 1-7, délután 14-20 Celsius-fokra számíthatunk.

Illusztrációs fotó: pixabay.com