2023.05.29., hétfő - Magdolna
Székesfehérvár: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Ma még akár a 20 fokos tavaszt élvezhetjük, de kedden már hó is eshet

frisshirek.hu, 2023. március 26. - 07:00
Ma még akár a 20 fokos tavaszt élvezhetjük, de kedden már hó is eshet

Vasárnap még tavasz lesz, de aztán pár napra visszatér a tél – írja az Időkép. A hétvége hátralevő részében sok napsütésre van kilátás, de nyugaton, északnyugaton eleredhet az eső is délután, este. Napközben 15-20 fokra számíthatunk.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Lassan szakadozik, csökken a felhőzet, a csapadék súlypontja kelet felé helyeződik. Estig elszórtan lehet eső, zápor, néhol zivatar. Éjszaka legtöbb helyen kiderült az ég, északkeleten több felhő volt, ott még további csapadék is előfordulhatott.

Hajnaltól nyugat felől fátyolfelhőzet vonul felt, ami vasárnap délelőtt a Dunántúlon, később keleten is megvastagszik, késő este már mindenütt borult lesz az ég. Estétől nyugat felől egyre többfelé újra elered az eső. Vasárnap a déli, délnyugati szelet kísérik sokfelé élénk, néhol erős lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 15, 20 fok között valószínű.

Fotó: Virágzó vérszilvafák (Prunus cerasifera) Gyöngyöstarján közelében 2023. március 24-én. MTI/Komka Péter