2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Székesfehérvár: 4o - 7o
Az ország 19 megyéjében

Bencsik András: Fel kéne készülnünk arra, amikor nem lesz már EU

frisshirek.hu | 2023. május 29. - 14:30
Bencsik András: Fel kéne készülnünk arra, amikor nem lesz már EU

Vasárnap este ismét összeültek a humor nagyágyúi, ezúttal a Hír TV-n a Sajtóklub keretében – az orosz propagandát zavartalanul közvetítő Bayer Zsolttal, a mindezt oroszul tolmácsoló Bencsik Andrással, az orosz módszereket éltető Néző Lászlóval és Gajdics Ottóval, akiből néha kiszakad egy emberi megnyilvánulás.

„Eddig is nagy rajongója voltam az Európai Parlamentnek, de egyre nagyobb rajongójává válok az Uniónak, és erre minden okom meg is van szerintem”

– erős felütéssel kezdett Bayer, hogy affelé terelje a beszélgetést, mit szólnak vajon barátai, lehet, hogy hazánkat méltatlannak találják az EU soros elnökségének betöltésére, szemlézte a műsort a telex.hu.

Az EP-nek „az ég egy adta világon semmi köze nincs ahhoz, hogy ki lesz az EU soros elnöke”, mondta Gajdics Ottó. Igaz, aztán hozzátette, hogy az Európai Bizottság szerinte mindenben engedni kész „ennek a szedett-vetett bandának, ennek a »wok«-őrületbe beleájult, háborúpárti, balliberális, neomarxista, süket, és akkor nem folytatom, jó?”

Később szóba került az is, hogy miszerint

„pimaszkodnak” velünk, ott tartanak, hogy felfüggesztik Magyarországnak azt a jogát, ami alapelve az EU-nak, az Európai Bizottság feje, „ez a német nő” egy gigantikus korrupciós üzletet hoz össze, szerinte ez minimum hűtlen kezelés. Majd rátért arra, hogy fel kéne készülnünk arra, amikor nem lesz már EU.

„Tényleg az ember fölveti a kérdést, hogy meddig tart még az Európai Unió és hogy nem kéne lassan fölkészülnünk az Európai Unió utáni életre, mert ezekkel a szörnyetegekkel akarunk a továbbiakban is együtt élni?!”

– tette fel a kérdését Bencsik.

Fotó: youtube vágókép