2024.04.15., hétfő - Anasztázia, Tas
Székesfehérvár: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Megválasztották Magyarország királynőjét

Wolfy | 2023. szeptember 30. - 10:00
Megválasztották Magyarország királynőjét

Egy budapesti szállodában került fel a fejére a korona.

Hol vannak már azok az idők, amikor a hazai szépségversenyeket színházakban rendezték! Most egy fővárosi szálloda 15 asztalkás terme adott otthont a rendezvénynek, amelyre nem lehetett jegyet váltani, és amelyet nem közvetítettek tévéstábok. Mi azonban ott voltunk, és kíváncsian vártuk, ki lesz a győztes, aki Magyarországot képveselheti majd novemberben Salvadorban. 

Az egykor Vajna Tímea által rendezett Miss Universe Hungary ugyanis feltámadt hamvaiból, és ismét delegál magyar versenyzőt a nemzetközi döntőbe. Személyét 16 lány közül választotta ki a zsűri, amelynek elnöke Hajós István volt, de részt vett benne Özer Nóra, a Miss Universe Hungary versenyigazgatója, Nagy Renáta divattervező, Proksa Szandra műsorvezető, a 2005-ös Miss Universe Hungary királynője, Aradi Nóra sminkmester és Sarudi Ákos, a Miss Nation LLC megbízott képviselője is.

Persze nyilván az érdekel inkább, hogy kinek a fejére került fel a korona. Nos, ő Blága Tünde, aki mintha megérezte volna a győzelmét, már idén januárban könyvet írt Hideg korona címmel, címlapján saját koronás fotójával. Na persze nem kell konspirációs elméleteket kitalálni, arról van csak szó, hogy az Erdélyből származó modell korábban is nyert már hasonló versenyeket: 2019-ben ő lett Miss Earth Hungary, két évre rá pedig a Miss Tourism Continental címet söpörte be.

Magáról azt mondta:

Az én utam a céljaimhoz nagyon rögös volt, tele megpróbáltatásokkal és kihívásokkal, de végül a koronához vezetett.

Drukkoljunk hát neki, hogy az újabb rögöket kikerülve juthasson Salvadorban is előre!

Fotó: Wolfy